Skip to main content

Toine Kamphuis is trainer bij

 

De trainer Toine Kamphuis - leert u de fijnste kneepjes van het vak

 

Toine Kamphuis - allround communicatietrainer

1
1

Trainer

Het begon met een cursus online research in 1998. Sindsdien geeft Toine diverse cursussen en (incompany) trainingen in het post-HBO onderwijs. Toine geeft training bij Hogeschool Utrecht, Fontys Hogeschool Journalistiek, NICJ en op persoonlijke titel.

Van digitaal rechercheren tot creatief schrijven, webteksten schrijven, copywriting en journalistiek voor academici: Toine motiveert, inspireert en transpireert om u de fijne kneepjes van het vak te leren. Kwaliteiten in mensen naar boven halen, daar gaat het om bij training volgens Toine. Ervaar de spontane trainingskracht van Toine zelf en neem vandaag nog contact op.

De beste training voor  verantwoorde tarieven

Samen met Freerk Teunissen is Toine oprichter van het trainersplatform NICJ. Dit unieke samenwerkingsverband van gerenommeerde post-hbo trainers is ontstaan vanuit de gedachte dat trainers veel van elkaar kunnen leren.

De trainers van NICJ werken nauw samen en houden elkaar structureel scherp met intervisie. Het doel: kwalitatief hoogwaardige in-company training voor verantwoorde tarieven. Onder ‘verantwoord’ verstaat NICJ: gemiddeld twintig tot dertig procent minder betalen. Meer weten over NICJ? Bezoek de NICJ website.